sunnuntai 24. toukokuuta 2015

summer night

moi kaikki! aikaa onkin vierähtänyt ihan kivasti viime postauksesta. mutta nyt koska kesä tulee ja silloin ei ole mihinkään kiire niin ajattelin aloittaa tällaisen kesäbloggailun. :) ideana siis kuvailla mahdollisimman paljon nukkeja ja postailla sitä mukaa myös mahdollisimman paljon! tarkotuksena ois myös vihdoinki saada myytyä turhia nukkekamoja ja ehkä mahdollisesti toteuttaa haave give awayn järjestämisestä. 

mutta hei, on mulla kuviakin!

Her new name is Kala

ddalgini on tosiaan kokenut aikamoisia muutoksia viimeaikoina. tilasin tytölle ihan lyhyen tumman poikatukan ja vaihdoin nimenkin. esmé ei enää mielestäni sopinut niin hyvin ja yksiin lempileffoini kuuluu tarzan (disney ver.), joten halusin nimetä hänet tarzanin äidin mukaan, kalaksi. :)

"Look at me uni!"


Summer night

ehkä lempikuvani. harmi että tuli jo niin pimeää ettei kamera enää tykännyt. ah rakastan tuota jättikokoista flanellipaitaa! :)

Camping

viimeiseen kuvaan tuli hurjan vahvat värit enkä osannut päättää teenkö mustavalkoisen vai värillisen. mutta pidin ehkä tästä värillisestä enemmän, vaikka erottuukin muista kuvista värien vahvuuksiltaan.


tällaista tällä kertaa ja toivottavasti tykkäsitte. :) kiitos kaikille jotka jaksavat vielä kommentoida vaikka olenkin tosi epäaktiivinen. mutta ehkä tällä kertaa oikeasti alan tsemppaamaan. jos vaikka saisin tuonne kauppaankin jotain pikkukivaa... no, ensikertaan! 

perjantai 15. toukokuuta 2015