sunnuntai 24. toukokuuta 2015

summer night

moi kaikki! aikaa onkin vierähtänyt ihan kivasti viime postauksesta. mutta nyt koska kesä tulee ja silloin ei ole mihinkään kiire niin ajattelin aloittaa tällaisen kesäbloggailun. :) ideana siis kuvailla mahdollisimman paljon nukkeja ja postailla sitä mukaa myös mahdollisimman paljon! tarkotuksena ois myös vihdoinki saada myytyä turhia nukkekamoja ja ehkä mahdollisesti toteuttaa haave give awayn järjestämisestä. 

mutta hei, on mulla kuviakin!

Her new name is Kala

ddalgini on tosiaan kokenut aikamoisia muutoksia viimeaikoina. tilasin tytölle ihan lyhyen tumman poikatukan ja vaihdoin nimenkin. esmé ei enää mielestäni sopinut niin hyvin ja yksiin lempileffoini kuuluu tarzan (disney ver.), joten halusin nimetä hänet tarzanin äidin mukaan, kalaksi. :)

"Look at me uni!"


Summer night

ehkä lempikuvani. harmi että tuli jo niin pimeää ettei kamera enää tykännyt. ah rakastan tuota jättikokoista flanellipaitaa! :)

Camping

viimeiseen kuvaan tuli hurjan vahvat värit enkä osannut päättää teenkö mustavalkoisen vai värillisen. mutta pidin ehkä tästä värillisestä enemmän, vaikka erottuukin muista kuvista värien vahvuuksiltaan.


tällaista tällä kertaa ja toivottavasti tykkäsitte. :) kiitos kaikille jotka jaksavat vielä kommentoida vaikka olenkin tosi epäaktiivinen. mutta ehkä tällä kertaa oikeasti alan tsemppaamaan. jos vaikka saisin tuonne kauppaankin jotain pikkukivaa... no, ensikertaan! 

11 kommenttia:

  1. Todella kauniita kuvia ja lumoavan kaunis nukke ~ ♡

    VastaaPoista
  2. Ensiksi kun luin että ajattelit antaa sun tytölle uuden nimen niin luulin että nimeät tän tarzaniksi XD Onneksi luin eteenpäin, mutta ihanan omaperäinen nimi vaikka tykkäsin tosta Esmé nimestä myös. Tää nimi kuitenkin taitaa pukea tätä tyttöä ton uudistuneen ulkonäön jälkeen paremmin !

    Ddalgeille kyllä sopii lyhyet peruukit ihan älyttömän hyvin ja niin Kalankin päällä toi peruukki näyttää hyvältä. Ton peruukin avulla mun mielestä Kalan silmät tulee hyvin esille ja muutenkin noi suloiset kasvonpiirteet :-) Myös asukokonaisuus toi tota peruukkia enemmän esille; flanellipaita + tollanen shortsijumpsuit näyttää mahtavalta yhdessä (voisin jopa ite haluta tollasen asun haha) Mistä muuten oot oikein saanut noi molemmat asukokonaisuudet ? <3

    Lempparikseni noista kuvista taisi valikoitua öää ensimmäinen ja tokavika kuva. Ekassa kuvassa on niin ihanan kesäinen tunnelma ja toi shortsijumpsuit pääsee kauniisti esille, tokavikassa kuvassa toi valaistus ja muutenkin nuken luonnollinen asento teki muhun tosi suuren vaikutuksen. Osaat kyllä posettaa nukkeja hyvin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta ja pitkästä kommentista! :) Ihana kuulla, että uusi nimi pukee häntä. Shortsipuku on ostettu Etsystä - en kyllä valitettavasti muista myyjää. :( Flanellipaidan olen saanut muistaakseni nuken mukana kun ostin käytettynä.

      Poista
  3. Kesäbloggailu on hyvä harrastus, siihen mäkin olen pyrkimässä! Talvella ei ehdi koulun takia kuvaamaan yhtään, eikä kukaan pidemmän päälle pelkkää jorinaa jaksa kommentoida. :D

    Tykkään eniten noista kahdesta viimeisestä kuvasta. Kuten jo sanoin niin tykkään tollasesta, missä luontoa näkyy enemmän, mutta nukke on silti pääosassa. Se on vaikea tasapainottaa. Lempparini on kuitenkin tuo toisiksi alin, vaikka itse rohkeita värejä harrastavana olisin muokannut kontrastia ja värejä. Se on hyvin sommiteltu ja asennon näkee hyvin sillä jalkoja näkyy juuri sen verran kuin tarvii. Myös löysänä roikkuva flanellipaita näyttää hyvältä siinä. Ja tuo takana oleva "metsätie" on hyvin skaalassa. ♥

    Meinasit heittää tuon flanellipaidan roskiin kun se taisi tulla itseasiassa käytettynä juuri tämän nuken mukana. ;D Onneksi pelastin sen sitä varten, jos joku isulini haluaa sitä käyttää. (Sittemmin unohdin sen sillä Toru ei tuollaista huoli päälleen. xD)

    ps. jos pelastat jostain tarpeeksi ohkaista farkkukangasta niin voin katsoa osaanko tehdä pillit. ;3

    VastaaPoista
  4. Ihanat posetukset tytölläsi ♥ Ja ihana on myös tuo asuyhdistelmä ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiinyan! Itsekin pidän kyseisestä asuyhdistelmästä :)

      Poista
  5. Todella kauniita kuvia! ^^

    VastaaPoista
  6. Voi apua, tuo lyhyt tukka on aivan ihana♥. Itsekkin olen pohtinut, että hankin joskus lyhyen tukan jollekkin pullipille joskus, siis tuollaisen oikeasti lyhyen :D. Ja Ddalgi kuume vain nousi Kalan takia >,<. Mielettömän nätti neitokainen, aivan ihanat kuvat ja mäkin rakastan tota paitaa♥. Oivoi haluan samanlaisen omille tyttösilleni :I. Olen myös mielettömän kateellinen tuosta ekasta kuvasta, voi kun mäkin löytäisin ihanan orvokkikedon, missä kuvata ♥3♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsekin olen haaveillut pitkään ihan lyhyestä tukasta.

      Poista